receitaquedeucerto

Diário de um casal na cozinha

Torta de chocolate sem farinha

Receita light da Lucilia Diniz.

IMG_20141113_133312

Ingredientes

3 colheres (sopa) de cacau em pó
½ xícara (chá) de creme de ricota
2 xícaras (chá) de ricota
1 ovo
2 claras
2 colheres (sopa) de açúcar mascavo
2 colheres (chá) de essência de baunilha
um pouco de leite

Modo de fazer

Bata todos os ingredientes no liquidificador até virar um creme.
Despeje em uma forma e leve ao forno, pré-aquecido a 150º C, por 45 minutos.
Espere esfriar, desenforme e leve para gelar.

Parece um brigadeirão light.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on November 12, 2014 by in bolo de chocolate, Chocolate, torta.
%d bloggers like this: